Koko vuoden olemme Lasituvan kanssa vaihtaneet välillämme swappejä.

Helmikuussa aiheena oli 
ULKOLIIKUNTA

Sain Lasituvan miniatyyreiltä:


Golfbagi ja vähän paperi askartelu juttuja.Bagissä oli oikein mailat sisällä...Tsoin olisivat voineet olla vähän pitemmät ( anteeksi maininta) mutta saan ne pitennettyä, jos tarve vaatii...

Minulta lähti matkaan:Jääkiekkomaila ja kiekko sekä Kroketti peli.Krokettipelin laatikko on avattava ja siellä on peli vermeet 6:lle.

Maalsikuu jäi väliin työkiireiden vuoksi, mutta
Huhtikuussa aiheena oli
KEWÄT.

Samaan aikaan osallistuin täällä vuodatuksessa Swappiin, jossa aiheena oli kewät...Tein 4 lähetystä, joista yhden jätin itselleni.Puutarhaa varten....istukas sipuleita, Siemenperunoita, puutarhan yleislannotetta, plantagen kassi , jossa puutarha työkalut.Puutarhan työkalut... valmistetty hopeoidusta kuparilangasta, kuparilevystä tinaamalla. Varsi Fimo massaa.Toinen työ mihin sain käyttää tinakolvia oli amppeli, joka on valmistettu Haulkon hylsyn pohjaosasta.Siemenperunat...


Istutus laatikkoa, jossa mullat valmiina...Mukaan laitoin kasvit irrallaan,että jokainen saa itse istuttaa haluamallaan tavalla.Taimilaatikko, jossa jo taimetskin kasvamassa.

Minä sain:Lasituvalta: Materiaaleja ja muuta kivaa...Muu kiva: Linnunpönttä, itse tehty nalle, rairuoho, papukaija ja 2 munaa.Shaniq:lta tuli kaikkea kivaa ( nukke on minun oma)

Onki ja matopurkki oli varsinkin yliveto.Ihania....Saunavasta ja pefletiti...aina tarpeelisia..Nilikentän mineiltä eli Aino S:ltä tuli iki ihanai ilmapalloja, hyrriä, riippumatto, kakku ja leivoksia sekä mysteeri laatikko, josta löytyi silkki paperiin käärittynä:Ylioppilanlakki ja ruusu...aivan ihanat.